Partnerships

Samenwerking betekent de versnelling van de transitie. Mattmo is actief in lokale en wereldwijde partnerships op het gebied van integrated reporting. 

Purpose Accounting Collective (PACC)

Mattmo is partner van Purpose Accounting Collective (PACC) en biedt vanuit dit collectief de kennis en expertise voor ondernemers die hun maatschappelijke impact willen verankeren in hun organisatie. Korte lijnen, snel schakelen en een gezamenlijke missie waarmee wij klanten beter integraal kunnen bedienen. Meer weten?

Zie de website

IFRS Foundation

Mattmo is actief partner in het internationale netwerk van de IFRS Foundation. Als lid van de IFRS Sustainability Alliance   maken we gebruik van het International Reporting Framework.Waarom is dit interessant voor u? Vijf belangrijke standaardzetters (CDP, CDSB, GRI, IIRC en SASB) hebben zich verenigd in de ontwikkeling van een wereldwijde standaard op het gebied van corporate reporting en Integrated Thinking principes. Het International Reporting Framework gaat uit van het zichtbaar maken van waardecreatie die onder andere voor investeerders relevant is. Hoe kunnen wij u hierbij helpen? Lees hier het artikel.

Zie de website