Shaping identities

The value of a unique identity

Strong brands create an impact

Wat echt onderscheidend is, is wie je bent en wat je drijft.
Organisaties zijn continu op zoek naar onderscheidend vermogen. Vaak zoeken ze dit in hun product of dienst of in de prijs. Maar wat echt onderscheidend is, is wie je bent en wat je drijft. Maatschappelijke betrokkenheid speelt hierbij een belangrijke rol. Sterke merken onderscheiden zich door de impact op hun omgeving. Door duidelijk naar buiten te brengen wat ze doen en waarom. Een heldere propositie en een sterke positionering zijn daarbij van het grootste belang.

Verantwoord
Maatschappelijke betrokkenheid is tegenwoordig verankerd in de identiteit van het merk of de organisatie.

Maatschappelijke betrokkenheid is tegenwoordig verankerd in de identiteit van het merk of de organisatie.
Het is het morele kompas waarop je de koers bepaalt, de activiteiten afstemt. Op wat voor manier ben jij maatschappelijk betrokken? Wat is de impact van jouw organisatie op de omgeving? Welke drijfveren spelen hierbij een rol? Zijn ze zichtbaar in je gedrag en je communicatie? Maken ze jou tot een aantrekkelijke leverancier voor je klanten, werkgever voor je personeel of partner voor je stakeholders?

Identity alligned by values

Identiteit
Mattmo Creative helpt bij het ontdekken, duiden en naar buiten brengen van uw identiteit. Startpunt is altijd de eigen kracht en de eigen drijfveren: wat maakt u uniek? We werken vanuit die eigenheid en bouwen voort op wat er is naar een heldere positionering en merkstrategie. En of het nu gaat om een organisatie, een gebied of gebouw, een product of een persoon; alles heeft een identiteit. Onze kracht schuilt in het visualiseren van deze identiteit in sterke visuele communicatie. Want Mattmo beheerst de gehele keten, van strategie tot design.

Relevantie
Met Mattmo wordt duidelijk waar jouw merk of organisatie voor staat. Daarmee heb je de tools in handen om een duidelijke koers uit te zetten en deze aan te houden in zowel je gedrag als je communicatie.