Marjan Pijnenburg

Introductie

Ik ben geboren in Noord-Brabant en na tussenstops in Breda, Tilburg en Amsterdam, woon ik alweer meer dan 25 jaar in Den Haag, waarvan de laatste jaren in Scheveningen vlakbij het strand. Na een aantal vaste en interimfuncties als communicatie-professional, werk ik sinds 1 februari 2012 als merkstrateeg bij Mattmo.

Rol en achtergrond

Mensen in beweging krijgen, dat doe ik graag, met pragmatische en creatieve oplossingen. Altijd gericht op het voor elkaar krijgen van de vertaalslag van strategie naar eindresultaat, met verrassende en aansprekende communicatiemiddelen. En stapsgewijs neem ik de klant mee in het proces. Ik krijg inspiratie van het werken met mensen uit verschillende disciplines. Zie me maar als een strategische generator. Een strateeg die altijd haar strategie implementeert en daarbij de economische relevantie nooit uit het oog verliest.

In het adviseren van klanten op het gebied van strategie, het zelf ontwikkelen van concepten en in publicaties vorm ik een team met Monique Mulder. In onze samenwerking ben ik de pragmatische; ik heb altijd methodieken paraat en ben daarbij zeer resultaatgericht.

Vanaf 1988 tot en met september 2004 was ik actief in diverse communicatiefuncties en vanaf 1997 ook op managementniveau. Op 1 oktober 2004 heb ik een eigen bedrijf gestart en vanaf dat moment heb ik met name gewerkt als interim-communicatieprofessional in verandertrajecten bij corporate orgaisaties. Na het behalen van mijn Master Brand Management in Rotterdam op 10 maart 2010 heb ik mij verder gespecialiseerd in city branding en vanaf 2012 ook in food branding.

Inspiratie

Mijn motto: leren gaat je hele leven door. Ik heb een nieuwsgierige geest en ik volg nieuwe ontwikkelingen op de voet. De drang om steeds nieuwe mogelijkheden te onderzoeken en deze ook daadwerkelijk te implementeren in de praktijk, dat is de kernfactor die mij bindt met mijn collega’s bij Mattmo alsook de creativiteit die Mattmo eigen is. Dat is wat mij iedere dag weer inspireert en steeds verder brengt.

Meer over Marjan

Ik woon samen met Dino en onze zoon Brendan. Onze dochter Rosa is al uit huis en studeert Bouwkunde in Gent, een geweldige stad waar we regelmatig te vinden zijn. In de zomer gaan we bij mooi weer na het werk vaak nog even naar het strand om de zon in de zee te zien zakken. In mijn vrije tijd sport ik graag. Ik loop hard of ik pak mijn racefiets en geniet van een tochtje door de duinen. Ik hou van koken en lekker eten en in het weekend kook ik dan ook regelmatig een uitgebreid diner voor vrienden.