Basic Fit -Jaarververslagen 2017 – heden

VRAAG

In 2017 zocht het beursgenoteerde Basic Fit een creatief partner die haar jaarverslag naar een hoger niveau kon brengen en de complete productie van haar jaarverslag kon verzorgen. Onderscheidend hierin was dat haar missie: ‘Make Fitness Available to Everyone in Europe’ goed tot uiting komt: ‘Purpose Driven Reporting’.

Case study

Basic Fit / Jaarververslagen 2017 - heden

ANTWOORD

Het jaarverslag is op een hoger plan getild door meer aandacht voor attractiviteit van het verslag met beter leesbare tabellen, een upgrade van de typografie met ruimte voor short copy en katernen voor storytelling en heldere grafieken en infographics, voor o.a. het waardecreatiemodel, impact en sustainability. Mattmo verzorgt de totale productie, inclusief tekst- en designredactie en tooling,

View online: Annual report PDFhttps://corporate.basic-fit.com/investors/financial-results

impact

Conform de huisstijl van Basic-Fit wordt haar missie  ‘Make fitness available to everyone in Europe’ uit de doeken gedaan.

Het jaarverslag 2021 heeft op basis van de nieuwe huisstijl van Basic Fit een nieuw elan gekregen, met heldere, sprekende infographics. Voor het eerst in landscape formaat voor optimale leesbaarheid van het online PDF-verslag.